January 30, 2018

November 3, 2016

March 14, 2016

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Vi ska se över våra rutiner...

September 14, 2017

 

Vid ett antal seminariedagar på Disney Institute i Orlando för ett ganska många år sen, fick jag första gången bekanta mig med begreppet empowerment – att ta makten över den egna situationen. Disney ser empowerment som ett sätt att öka kundnöjdhet genom snabba effektiva beslut på plats – nu och inte sen. Dessutom att öka arbetstrivseln för medarbetarna som ges ett tydligt förtroende.

 

Ur ett brandingperspektiv är empowerment en nödvändighet för att vårda varumärket och det löfte som varumärket ger uttryck för.

 

Att besvara en krissituation med att ”se över sina rutiner” –– är att skjuta sig själv i foten.                                            Slarv, inkompetens eller allmän slapphet går inte att trolla bort.

 

En spade är som bekant en spade.

 

Läs mer...

Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square