January 30, 2018

November 3, 2016

March 14, 2016

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Äkthet och trovärdighet

October 6, 2016

 

Jag har alltid hävdat att verkligt starka varumärken också står för kvalitet. Det vill säga när utlovad kvalitet också levereras. Artikeln här visar att varumärken som kunden upplever som "äkta" eller trovärdiga handlas sex gånger oftare än andra jämförbara produkter i kategorin. Överför samma slutsatser på exempelvis employer branding eller place marketing - hur står det till med autenciteten? Det är skillnad på ett brand som säger något, ett brand som uträttar något och ett brand som uträttar något med trovärdighet. Alltid.

 

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square