Från USP till Me Selling Proposition - MSP!


Ingenting har blivit lättare i varumärkesutvecklingen sen den första hypen kring varumärken i slutet av 80-talet. I en intressant artikel i Washington Post utvecklar Dominik Prinz, Senior Strategy Director hos Interbrand

i New York, resonemanget och vad den utvecklingen innebär.

Det basala teoretiska fundamentet är så klart intakt, men omvärldsförändringar skapar nya spelregler för hur varumärket ska vara relevant och skapa värden – både för företaget (eller den offentliga organisationen för den delen) och konsumenten.

Nu är vi alla ”brands” som är lättavlästa och transparenta för producenterna sammanfattat i CRM.

Taggar:

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square