Bygg med varumärket!

StadsutvecklingBygg en ny plats med varumärket som den strategiska utgångspunkten! Place branding är en medveten process för att uppnå konkreta mål för en ny plats för bostäder eller kommersiell verksamhet: Att vara attraktiv för inflyttningar, investeringar, affärsrelationer, kulturutbyte. Och samtidigt göra exploateringen lönsam på både kort och lång sikt.

Den varumärkesbaserade planeringen tar sin utgångspunkt i analyser som definierar målgrupper, behov hos målgrupperna, konkurrenter, omvärldsfaktorer som påverkar platsen. Men beslut om boende eller företagsetablering är inte bara en fråga om platsens funktionalitet; det handlar inte minst om särskiljande mervärden som skapar platsens attraktion.

Marks & Brands har lång erfarenhet från både exploatering av helt ny platser – exempelvis Hyllie i Malmö - till hur etablerade områden omvandlas för en ny tid och förändrade förutsättningar.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square