January 30, 2018

November 3, 2016

March 14, 2016

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Bygg med varumärket!

February 8, 2016

StadsutvecklingBygg en ny plats med varumärket som den strategiska utgångspunkten! Place branding är en medveten process för att uppnå konkreta mål för en ny plats för bostäder eller kommersiell verksamhet: Att vara attraktiv för inflyttningar, investeringar, affärsrelationer, kulturutbyte. Och samtidigt göra exploateringen lönsam på både kort och lång sikt.

 

Den varumärkesbaserade planeringen tar sin utgångspunkt i analyser som definierar målgrupper, behov hos målgrupperna, konkurrenter, omvärldsfaktorer som påverkar platsen. Men beslut om boende eller företagsetablering är inte bara en fråga om platsens funktionalitet; det handlar inte minst om särskiljande mervärden som skapar platsens attraktion.

 

Marks & Brands har lång erfarenhet från både exploatering av helt ny platser – exempelvis Hyllie i Malmö - till hur etablerade områden omvandlas för en ny tid och förändrade förutsättningar.

 

 

Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square